Видео: Худа Катан покажува како да ја навиткате косата со помош на пластично шише и фен

 

Основачката на линијата за шминка @hudabeauty, Худа Катан покажува како да ја навиткате косата со помош на пластично шише и фен. Оваа техника е многу едноставна – потребно е само да земете пластично шише и да го пресечете врвот, а од страна да направите засек вертикално. Во шишето треба да ја ставите косата, а од страна да дувате со фен – и ќе добиете инстант локни.

 

Слични статии