Подарок од небото: 5 месеци по смртта на Оливер Драгојевиќ објавена е нова песна

 

Скоро 5 месеци по смртта на познатиот хрватски пејач Оливер Драгојевиќ објавена е неговата нова песна “Za tvoje dobro“.  Текстот на песната е дело на Џибони, а аранжманот на Елвис Станиќ.

Слични статии