Моника Белучи во врска со 18 години помлад француски уметник

 

Прекрасната Моника Белучи е во љубовна врска со 18 години помладиот француски уметник Николас Лефевре. Парот беше забележан од папараците за време на нивната романтична прошетка во Париз и фотографиите беа објавени на францускиот магазин Voici. На фотографиите се забележува како 54-годишната Моника разменува нежности и бакнежи со 36-годишниот Николас Лефевре.

 

 

Слични статии