Меколи Калкин е повторно „сам дома“ во божиќната реклама за Google

 

Меколи Калкин скоро 30 години по снимањето на најпопуларниот божиќен филм „Сам дома“, повторно нè враќа во детството со реклама за Google Assistant. 38-годишниот Меколи Калкин е повторно „сам дома“ за Божиќ, но додека во 1990-та Кевин се спасуваше сам дома додека родителите не се вратат, сега се снаоѓа благодарение на вештачката интелигенција.

Слични статии