Војвотката Кетрин со принцот Вилијам во Кипар во издание во кое ретко ја гледаме

 

Војвотката Кетрин и принцот Вилијам пристигнаа во Кипар за да остварат средба со лица од Британското кралско воено воздухопловство (РАФ). Прекрасната Кетрин Мидлтон се појави во издание во кое ретко ја гледаме , одноосно црни панталони и сако, чантичка и чевли во маслинеста боја.

 

Слични статии