Амал и Џорџ Клуни на вечера во Италија

 

Славниот актер Џорџ Клуни и неговата сопруга Амал Клуни пристигнуваат на вечера во ресторанот Villa D’Este со брод во Италија.  Ова е прво појавување на 57 годишниот актер Џорџ Клуни по сообраќајната несреќа којашто се случи на патот кај Коста Коралине на Сардинија.

Слични статии